Lyset og Livet

Du er her:   Hjem > DBI undervisning
English

DBI undervisning

Dansk Bibel-Institut (DBI) er et uddannelsessted for teologistuderende, religionsstuderende og folk der vil arbejde med tværkulturel mission. Samtidig ønsker DBI at være et ressourcested for menigheder, præster og kirkelige ledere i Danmark.

Igennem tiden er der holdt mange forelæsninger, prædikener, foredrag osv. En del af disse er optaget og er her blevet gjort tilgængelige i samarbejde med Norea Radio Danmark.

Tekniske forhold:
En stor del af optagelserne er foretaget på almindelig kassettebånd, hvis lydkvalitet med tiden forringes. Ligeledes har det anvendte optageudstyr ikke altid været optimal. Alt i alt betyder det at den tekniske kvalitet af materialet er noget svingende. Men da indholdet er meget godt har vi valgt at lægge alt ud uanset den tekniske kvalitet. Vi har valgt ikke teknisk at reducere i støjen, da det (med den givne støjtype) giver en voldsom forvrængning af talen også.

"Døde link" og fejl i titler:
Vi er stadig i konverteringsprocessen og mangler nogle hundre bånd, som vi forventer at være færdig med i løbet af oktober måned - de vil gradvist blive lagt ind. Derefter vil der stadig være enkelte hulle (døde link), som skyldes manglende bånd, defekte bånd mv. Disse huller vil vi i løbet af de følgende par måneder forsøge at lukke så godt det er muligt. Vi kan ikke udelukke, at der kan være fejl i titler og navne. Hvis du som bruger falder over fejl, så beder vi dig venligst give os besked så vi kan rette fejlen.

 

Undermenu

« forrige  |   top  |   næste »
Page
Menu
News

Powered by NOREA Danmark | CMS system CMSimple | Login